Her serveret med spinat gratin og hjememlavet aioli med ramsløg. Lammekød er faktisk ikke det jeg bruger mest af for jeg er den eneste i familien der spiser det firbenede dyr med uld på – desværre
Vend saucen med pasta, spinat, parmesan ogtrøffelolie. Jeg elsker de aromatiske svampe, og siden jeg blev færdig med at læse vil min pengepung også godt være med
D. e. t. h. r. n. i. g. l. æ. k. o. u. a. d. p. s. P. v. ø. f. å. b. m. ,. V. B. R. T. 2. I. 1. 5. 0. (. c. 7. ). F. L. 3. -. 6. S. y. K. 4. H. ½. /. j
- som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag
Bland mascapone med lidt trøffelolie. Lidt trøffelolie. Start med at rive mozzarellaen i små stykke og læg dem til afdrypning i et dørslag indtil du skal bruge det
1 pakke frisk pasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kog pastaen aldente i letsaltet [
Rør rundt et minut, og tilsæt så den resterende trøffelolieog smag til med salt og peber. Med fem minutter igen pisker du den kvarte teskefuld trøffelolie sammen med malto, så du har en fin trøffelsne
Det blandes sammen med de poppede popcorn og anrettes i et festligt glas eller skål. Det smagte virkelig godt, så det måtte vi straks eksperimentere lidt med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.