F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Skyl aubergine og squash. Varmt vejr er dejligt vejr til at spise salat i. Eller - jeg kan nu godt spise salat hele året, men ofte kan det være nok med en salat som hovedret, hvis det er så varmt
Ca en halv squash. I går valgte jeg at bruge den i en salat, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Squashen skæres i tynde skiver, pensles med olie og salt og steges på en grillpande
I haven stod en håndfuld grønne asparges og masser af persille. Dette skal du bruge til salaten. Skær aspargesne i mindre stykker – gem hovederne til pynt
Skyl aspargesene, knæk stokken af og kom dem i en pose med en god slat olivenolie og salt. Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.