Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød. Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen
Servér rødspætterullerne med frisk pasta eller vilde ris. Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over
Normalt er jeg ikke typen, der kan lide sennep. Men da vi i køkkenet havde en dijon sennep, som stod og kiggede på mig, hver gang jeg åbnede køleskabet, tænkte jeg
Rødspætteruller m. Nemt fiskefad i ovn på en bund af ris m. porrer, bl. rodfrugter og tomater. Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen
I begynder måske at fornemme, at jeg er meget glad for fisk. Denne ret er ingen undtagelse. Den er overraskende let at lave, men smager fantastisk og kan sagtens udgøre en "gæsteret"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.