Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Efteråret er så småt kommet, så nu skal de varme sokker og de tykke trøjer så småt findes frem. Det er også nu de dejlige varme supper skal laves og nydes
Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Svinekæber er blevet IN og er nu mere almindelige at støde på i supermarkedets kølediske. Min mand kom hjem med en pakke for noget tid siden – han var vist ikke helt klar over, hvor længe, de skal tilberedes – men så var det jo med at finde ud af, hvad man med stiller op med sådan en gang kæber
Jeg elsker kylling og har gennem tiden eksperimenteret en del med hakket kylling. Og det er vitterlig lidt en kunst at få det krydret interessant nok til at det ikke smager af ingenting