Spinat/hytteost tærte
FrkCurting
FrkCurting
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g mel
  • 75 g smør eller magerine
  • 1 æg
  • 1 spsk koldt vand
  • Ingredienser til fyldet: 4 spsk syrnet naturel 3,5%, fx A38 (cream fraise kan også bruges)
  • 200 g hytteost 4%
  • 3 æg
  • 500 g frossen, optøet (hel) spinat
  • 3 spsk citronsaft
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g Pasta- & gratineringsost
  • 600 g groftrevne gulerødder
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • Evt. rosiner

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.