Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
SUUUUMMERHOLIDAY. Yes mand. Efter en lille måned med eksamenslæsning, er jeg så heldig allerede at have sommerferie i hele 3 MÅNEDER (undskyld capslock, men det understreger ligesom min sommerglæde
Jeg har en yndlingsopskrift på æblekage, som jeg gerne vil dele med dig. o). Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
Emma (vores yngste datter på 7 år) og jeg ser Mette Blomsterberg's program på DR1 om søndagen. Vi synes begge at det er alletiders og selv Emma sluger det råt
1 dL piskefløde 1 dL sirup 1 dL sukker 1 nip salt Bring blandingen i kog i en tykbundet gryde og lad massen simre i 30–45 minutter under konstant omrøring
Flødekarameller. (ca. 20 stk. sværhedsgrad. ¤¤¤¤¤). 3 dl. sukker. 1 dl. vand. 2 spsk. eddike. ½ tsk. natron. 2 ½ dl. fløde. Bring sukker, vand og eddike i kog, til det begynder at tage farve
Der blev ikke kun lavet lakridskarameller - det ville jo ikke ligne mig. Når det kommer til kager og søde sager, så mener jeg bestemt ikke at "Less is more" men mere "More is better" Så jeg fik også lavet almindelige flødekarameller og chokoladekarameller