Bages på en varm pande med lidt fedstof - eller uden hvis du har en god slip let pande. De her pandekager bliver dejlige tykke som de amerikanske pandekager vi kender fra brunchbordet
Disse pandekager duer både i det salte og i det søde køkken. Pisk dejen grundigt sammen og steg store tynde pandekager et par minutter på hver side i olien
frisk revet ingefær svarende til et tern på ca. Jeg elsker den i alle versioner, lige fra den helt klassiske med hvidløg men bestemt også de lidt skæve versioner med fx
Bland de færdige mandler med paprika og opbevar dem i tætlukket glas. Hvis du bare ønsker de almindelige salt mandler, lader du selvfølgelig bare være med at tilsætte paprika
- Skræl kartofler og skær dem i tern, hak forårsløg og skær hvidløg i tern( det behøver ikke være bittesmå tern, da suppen alligevel skal blendes til sidst) - Hæld vand i til det lige dækker, kom bouillon terningen deri sammen med hvidvin og lidt salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.