Svigermors fuldkornssnegle med marcipanremonce
Brød og kager til de bagelystne
Brød og kager til de bagelystne
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 gryde
  • æg
  • 30 cm med bagepapir
  • 2 1/2 dl mælk
  • mælk
  • 50 g. smør
  • 50 g. gær
  • 25 g. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 æg
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 200 g. fuldkornsspeltmel
  • . 300 g. hvedemel
  • 185 g. blødt smør
  • 185 g. sukker
  • 185 g. marcipan
  • 75 g. flormelis
  • 50 cm Smør remoncen på dejen og rul den forsigtigt sammen til en roulade. Skær dejen ud i 12 stykker og læg dem med snippen nedad i den ildfaste form med bagepapir.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.