At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Alle rodfrugterne skrælles og renses og hakkes i skiver (ca 5 mm tykke) sammen med løgene. Fordeles på en bageplade med bagepapir og bages i en forvarmet ovn i ca 45 minutter ved 200 grader
Ovnbagterodfrugter kan spises som de er eller som tilbehør til nærmest alt. Blomkålsmos er en sund og kalorielet dip, med masser af smag og passer perfekt til rodfrugterne
Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter. Anret hele herligheden i et serveringsfad medrodfrugterne i bunden og kødet i skiver ovenpå
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.