- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
M. i. n. k. æ. r. e. s. t. h. a. f. ø. d. l. g. ,. o. å. v. m. b. w. D. u. p. j. N. L. ". c. T. 3. 0. 2. -. 5. S. O. (. ). 6. y. 7. 1. ½. F. 9. H. R. B
-)Kagen vi har smagt på er Chocolate Cloud Cake fra Nigella Lawsons bog “Mad medNigella. ”Det er en meget intens chokoladekage lavet uden mel, men med masser af chokolade
En opskrift fra Arla på stegte kyllingelår med pastasalat. Så valget faldt på flødekartofler a la Nigella Lawson - som jeg husker at have set hende lave på DR
Og så er de velegnet til alt slags fyld koldt som varmt og endda med peanutbutter til morgenmad. Jeg elsker smagen af majsmel, nigella og spinat i en symfoni
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Lagkagebunden er Leila Lindholms fra bogen A piece of cake, og opskriften på kagecremen er fra Nigella Lawson
2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time
Især dem der hedder noget med double eller triple chocolate. Denne opskrift er fra Nigella Lawsons kogebog "Nigella Express" og de er virkelig meget nemme og hurtige at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.