Ny opskrift og denne gang blev rugbrøds bollerne endnu bedre end sidste gang. Rugbrøds boller, ca 18 stAften, dag 1200 gr. brød sirup320 gr. 10 gr brød
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Der skulle ske lidt nyt på brødfronten, for det er jo mere end "lovligt" at eksperimentere ekstra meget, når vi er i hinandens selskab, for eksperimenteres det skal der jo - især som madblogger
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
I morgen kommer der 24 børn foruden vores egne til fødselsdag for den største af pigerne. Egentlig havde hun fødselsdag i marts, men hun ville gerne have besøg af hele klassen, så det skulle vente til vejret blev bedre på grund af pladsmangel
Jeg var endelig blevet den lykkelige ejer af en surdej (den flinke cand. kok var så rar at give mig en portion) men der var desværre nogen i det lille hjem, som ikke var så vild med lugten af surdejen
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Men men men, det betyder jo ikke at jeg ikke kan li bagværk, for jeg elsker jo friske hjemmebagte boller eller brød, som næsten lige er kommet ud af ovnen og er lidt lune, med smør og en lækker hjemmelavet marmelade, mmm det er bare så lækkert