CitronmåneCitronmåneClaus Meyer, Meyers Kager8-10 stkDej125 g marcipan200 g blødt smør200 g sukkerkornene af 1 vaniljestangrevet skal af 2 øko citroner saft af 1 citron5 mellemstore æg125 g hvedemel80 g kartoffelmel3 tsk
Hvis du vil have lidt modspil til de søde småkager, så lav glasuren med citronsaft. Opbevar kagerne i en tætsluttende kagedåse og kom først glasur på, når de skal spises
Hvor fantastisk er dette. En opskrift på drømmekage, fri for gluten, laktose og tilsat sukker. Jeg har taget udgangspunkt i ingredienser fra en opskrift af Caroline Fibæks (masser af godter på hendes online magasin) og rokeret lidt hvor jeg synes (har intet dl mål)
"Små og sunde måltider skal man huske på". Her kommer en opskrift på en lille hurtigt snack, som du kan have med i madpakken eller servere sammen med en masse kage og andet lækkert bagværk, som jeg har tænkt mig at gøre på lørdag
s. i. d. t. e. w. k. n. f. y. l. m. 6. å. r. H. a. E. L. S. K. R. o. ,. h. g. æ. u. v. p. -. ). D. j. U. O. B. 1. 0. ø. 2. b. ½. 4. F. c. T. 3. 8. 7. 5. /. N. P. r l
Når kagerne er kølet af, skærer du dem ud i kvadratiske stænger der er lige store. Fra tidlige publikationer er set billeder af Battenberg kager med op til 25 tern (5 tern i hvert lag
Er du en ægte chokolade- og Oreo-elsker, så er dette lige kagerne for dig. Det er vigtigt du kun lige nøjagtigt VENDER det sammen og ikke pisker, da du så pisker luften ud af kagerne
Dej. 500 g mel350 g smør75 g sukker3 æg50 g gær1/2 dl vand1/2 tsk kardemommeFyld. 150 g knuste makroner125 g smør1 æg2 spsk honninglidt saltBland æg og vand, opløs gæren heri
E. n. m. e. g. t. l. o. p. s. k. r. i. f. å. a. d. æ. D. u. ,. h. b. N. ø. j. v. -. K. c. S. /. 2. 0. 1. 8. T. 3. 4. (. ). 7. 5. 6. y. B. x. V. H. R. L. ½
… en klassiker med lækkert fyld af creme og remonce, rigtig mormormad. Denne vidunderlige kringle er efterhånden blevet en lille smule hensat til morgenbordet eller brunch, men skal den bages hjemme (og det er altid anbefalelsesværdigt) står man måske ikke lige og bikser denne sammen