D. e. n. r. t. m. g. i. p. å. o. O. s. k. f. a. d. ". T. S. ,. v. ø. j. u. q. J. l. P. y. h. b. (. ). E. M. I. c. A. -. <. =. /. w. >. 5. 2. 3. 7. 8. 6. 4. 9. 1. B. K. ½. H. F. æ. Q. L. é. N. U. R. n g
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg byttede allerede mine ris ud i forsommeren, og var fan fra det første måltid. Kender I det, at man synes noget smager vanvittigt godt, og så glemmer man alt om det igen
Jeg er startet på Bitz Store Kur - jeg er så heldig at være udtaget til at være en del af det kontrolpanel, som Christian Bitz bruger i de programmer, der bliver vist på TV2, så jeg er top motiveret og synes at det er en spændende fase i mit liv, hvor der forhåbentlig kommer til at ske noget i forhold til mig og mit vægttab
Det her er en super simpel ret, som har fulgt mig gennem meget af min barndom. Da jeg var omkring 10 år gammel drømte jeg en nat at min mormor fortalte mig denne opskrift, og da jeg vågnede kunne jeg stadig huske den
700 g. grønne bønner4 skalotteløg 2 spsk. senep2 spsk. honning4 spsk. æbleeddike2 spsk. oliven olielidt havsalt og frisk kværnet peber1 bundt friske kryderurter efter eget valgKog bønnerne i vand i ca