Pensl bollerne med mælk, og drys med grahamsmel. Det skal du bruge. Opskriften var så nem at følge, og ingredienserne var bare nogle basis ingredienser, som alle har i deres køkken
Resten tilsættes og dejen æltes godt. Æltes igennem igen og formes til boller der hæver ½ time. rugmel100 g. med vand eller ægBages ved 180 grader i 20 minutter De smager bare godt
D. e. t. g. u. l. r. o. d. s. b. ø. m. k. y. i. -. æ. a. n. p. v. ,. f. h. c. T. I. 2. 0. 3. 4. 5. j. S. å. 1. (. ). L. 8. ½. 7. B. V. P. M. H. N. F. /. O. K. E. ". G
Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få gode boller ud af det – uden opskrift
med lidt mælk eller sammenpisket æg. Tilføj resten af ingredienserne og ælt det hele sammen. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding). Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding)
Hamp er utrolig sundt og fyldt med protein. Jeg har fået fingrene i noget hampemel og i hampefrø. Indlægget Grovbollermed hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss
Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.