En variation af de klassiske hindbærsnitter, som jo er så populære fortiden pga tørkagernes boom. Variationen er lidt grovere grundet fuldkorn melet, og smager skønt
0,5 cm tykkelse, kom småkagerne på bageplade beklædt med bagepapir/silikoneplade og bag småkagerne i en forvarmet ovn 165 grader i ca 15 minutter(bag dem til de er gyldne
Og som altid – småkager skal bages på rigtig smør. En klassiker i juletiden – og den holder stadig. Brug en vanillestang af rigtig god kvalitet – det betaler sig
frisk bagte småkager. Når småkagerne skal bages, pakker du forsigtigt rullen ud og skærer den i ca. Så tager du blot rullen frem 15 minutter før du skal servere dem, skærer et passende antal småkager, bager dem og vupti…
Disse småkager har en frisk smag af ingefær. Jeg havde en rest friske ingefær, som jeg i noget tid har ledt efter en opskrift, hvor jeg kunne bruge dem i
Småkager ca. // Freja Småkager ca. 18 stk50 g havregryn30 g kokos1 tsk bagepulver1 tsk natron1 tsk vanille1 tsk kanel50 g smør1/2 dl mælk30 hvedemel30 g fuldkornsmel 100 g hakket mørk chokolade50 g brun farinNote 21/11-2012