Fastemenu nr. 10
High5:2Foodies
High5:2Foodies
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spsk rapsolie (5 ml, ca 40 kcal)
  • Oregano (2 spsk, ca 15 g, 15 kcal)
  • hakkebøffer af oksekød, 3-7%(160 g, 300 kcal)
  • 1 løg, (100
  • g, 38 kcal)
  • Hvidløg
  • (5 g, 5 kcal)
  • Tomatsauce,
  • færdigkøbt med krydderier (400 g, 180 kcal)
  • 1 stor porre (150 g, 35 kcal)
  • peberfrugt (100 g, 30 kcal)
  • Revet gulerod
  • (200 g, 68 kcal)
  • Baby
  • spinat (100 g, 25 kcal)
  • Salt
  • Serveret
  • med spiralizeret squash, (100 g, 18 kcal) kogt til pasta
  • og
  • revet ost (20 g, 50 kcal). Osten lægges imellem den varme "pasta" og kødsaucen og smelter...

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.