Små lækre sprøde jordnøddestykker som man skal passe på man ikke bliver afhængig af. De er nemme at lave og smager lidt hen af Snickers, bare meget bedre
1 kg. persillerødderDressing. 1 citron, både skal og saft1 spsk. sennep3 spsk. hakket kapers30 g. revet parmesan1/2 bundt bredbladet persille, finthakket1/4 dl olie2 spsk
ca. 60 stk. 250 g. lys rørsukker350 g. hvedemel3 æg200 g. mørk chokolade 70%, hakket200 g. mandler, grofthakket2 tsk bagepulverskal fra 2 appelsiner, fintrevet1 vaniljestang, skrab kornene ud og bland dem med lidt sukker, så kornene bedre bliver delt
ca. 30 stk. 300 g. mørk chokolade 70%1 dl. piskefløde4 spsk. honning20 g. smørkakaopulver til at trille kuglerne iHak chokoladen fint og kom det i en skål
8-10 personerBund50 g. smør4 store æg150 g. sukker + 50 ekstra150 g. mandelmel100 g. hvedemel5 æggehvidereller brug lagkagebundeSpringform 24-28 cm i diameter
ca. 14 stk1/2-1 vaniljestang250 g. sukker250 g. kokosmel4 æg100 g. marcipan100 g. hvid el mørk 70% chokoladeFlæk vaniljestangen, skrap den fri for korn og bland det med lidt sukker, for at skille kornene ad, og kom det hele i en skål med kokosmel og revet marcipan
8-16 stk. Denne kage er for dem der er helt vild med chokolade400 g marcipan4 æg45 g rapsolie5 spsk kakaoGlasur100 g mørk chokolade1 spsk smørPyntNødder efter eget valgHindbærsauce200 g hindbær + 100 g til pynt6 peberkorn1 dl
ca. 16 stk5 æg2 dl græsk yoghurt1 dl solsikkekerner1½ dl hørfrø (½ dl heraf blendes til mel, og 1 dl heraf er hele kerner)½ dl sesamfrø1 ½ mandler5 spsk
2 personer10 stk. tigerrejer6 skiver galanga2 stænger limegræs, skæres i 4 cm stykker6-8 limeblade2-3 små chilier1 liter vand2 store løg skåret i både250 g