J. e. g. v. i. l. s. å. r. n. h. a. B. t. p. m. f. k. -. o. d. æ. H. ,. M. b. S. j. u. D. L. ø. 5. 0. c. 2. 1. 3. (. 4. ). y. U. K. /. C. ½. V. P. A. R. T. w. E. F. *. I. g
Fiskefileterne krydres med salt og peber og lægges over. Til sidst smøres fiskene med rejesauce. Fisken bages i ovn ved 200 grader i 15 til 20 minutter - afhængigt af fiskens størrelse. Fiskefileten serveres med den kolde rejesauce, citron eller lime og appelsin samt pasta og ris (4 personer)
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Her er opskriften på et lækkert fiskefad – en slags ‘fiske-crumble’ med et sprødt låg, der dækker over fisk, en grøntsagsblanding med spinat og gulerødder og et lag kartofler
Den bliver en af fiske favoritterne her i huset, ingen tvivl om det, den var GOD. Efter nogle minutter tilsættes fisken, som er skåret i mundrette stykker og rejerne
Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande