Kiksebund. 350g. mel225g. smør115g. sukkerKaramel. 250 g. smør250 g. sukker4 spsk. lys sirup8 spsk. kondenseret mælk(Halver karamelmassen hvis du ønsker et tyndt lag)Chokolade overtræk
En mørk og cremet chokoladefudge med små søde strejf af hvid og lys chokolade. Skal den smage ekstra meget af jul kan den tilsættes lidt kandiseret appelsinskal eller et drys hakkede valnødder – uhm
Syndig lækker chokoladekage med karamel125 g hvedemel8-9 spsk kakao0,5 tsk salt0,5 tsk bagepulver1 tsk natron200 g sukker125 g blødt smør2 æg, stuetemperatur1,25 dl skummetmælk1,5 dl sødet kondenseret mælkSigt hvedemel, kakao, salt, bagepulver og natron i en skål hvorefter det blandes sammen
S. n. i. t. e. r. p. å. k. o. s. b. u. d. m. a. l. f. y. g. æ. c. h. D. j. ø. ,. v. A. L. T. I. 1. 5. 0. 2. -. x. 3. P. 4. (. ). C. 7. H. B. R. O. K. J
Efter at have læst denne opskrift på en omgang hjemmelavet Dulche de Leche på "Kinnas" lækre blog. Dulche de Leche er en sydamerikansk karamel-sauce som indkoges af mælk og sukker
Jeg syntes at der skulle være noget knas til dagene mellem jul og nytår som var lidt mere lødigt end marcipankonfekt og brunkager, så jeg besluttede at lave en portion müslibar
Kiksekage uden æg eller ovn. Så da min mand luftede ideen om kiksekage var jeg noget tilbageholdene. Chokolade-fløden hældes over den kolde kiksekage og den stilles på køl igen i 3-4 timer. Navn på opskriftKiksekageUdgivet den 2016-04-26Forberedelsestid 5HTilberedningstid 0M Samlet tidsforbrug 5HGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)
Er der en bedre måde at nyde dagen på end med en lækker klassisk kiksekage dog m. Jeg er solgt, og hvis du vil prøve en kiksekage med orange-twist, så er det bare at komme i sving
Selvom kiksekage måske hører firserne til, så har jeg for nyligt lavet en, og den smagte bare godt. Husk at tage kiksekagen ud af køleskabet 15 minutter før den serveres så er det lettere at skære flotte skiver
For et par år siden boede jeg et par måneder ved en australsk familie, hvor vi fik denne squash-quiche (squash-tærte), som jeg syntes smagte fantastisk
Jeg har efterhånden fået en del forespørgsler på en god kiksekage uden palmin og æg. For nylig lavede jeg denne opskrift, og jeg synes, det er den bedste kiksekage EVER
Jeg er opvokset med kiksekage i 70'erne/80'erne og kan huske, at jeg som barn, allerede dengang synes, at det var lidt ulækkert med alt det palmin, der skulle smeltes for at lave den dejlige kiksekage. Stil kiksekagen tildækket i køleskabet minimum 4 timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.