Hokkaidosuppe i flot efterårskulør
Hello Einstein
Hello Einstein
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar, befriet for kerner, skåret i tern med skrællen
  • 1 løg i tern
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 2 store gulerødder i tern
  • 4 mellemstore kartofler i tern
  • 1/3 hel rød chili, uden kerner
  • 1 tsk revet, frisk ingefær
  • 1 æble
  • 1 ½ dl fløde
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk spidskommen
  • salt og peber
  • kogende vand.
  • Græskarkerner, ca. én håndfuld
  • 1 tsk smør
  • 1 tsk olivenolie
  • lidt salt
  • 1 æble i tern
  • 2 tsk citronsaft*
  • ½ tsk honning*
  • yoghurt naturel.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.