Kartoffel-jordskokkesuppemed. Suppen er dejlig cremet og en smule spicy, og så er den toppet med sprøde efterårsæbler, frisk gedeost og ristede græskarkerner
Skær alle grøntsagerne i små terninger og kom dem i gryden sammen med timian og bouillon. Hak de to slags løg og svits dem i olien til de er let gyldne
Servér den varme jordskokkesuppemed et drys persille, den sprøde bacon og lunt brød til. Du kan også lave mos af dem eller bage dem i ovnen sammen med rodfrugter
Rodfrugter er noget af det bedste jeg kan komme i tanker om ved vinteren. En varm suppe, der varmer hele vejen ned med en god, sprød topping, der lige giver lidt struktur til suppen ligger højt på listen over yndlingsmad hos mig
Sidste år gav Caroline mig jordskokker som november måneds grøntsag, som jeg fik denne skønne suppe ud af, og i takt med at november er lige om hjørnet har jeg valgt at hive opskriften frem igen
Bland forårsløg, chili, ingefær, peanuts, limesaft og olivenolie og krydr med salt og peber. Anret salat, tomat og agurk på et stort fad og hæld dressingen ud over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.