Denne suppe er lavet på gulerødder og er krydret med immunboostende ingefær, spidskommenog karry. Tilsæt spidskommen, karry og gulerødder og rist videre et minuts tid
Det smager bare så dejligt og giver et fif med ingefær, persille og Birds eys. Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg en god halv times tid, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud
Følte mig så sund som Snurre Snup da jeg var færdig med denne gulerodssuppe, og så giver den en rigtig god varme som ikke mindst er på grund af ingefæren
En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Servèr juicen afkølet efter nogle minutter i fryseren eller med isterninger. Juicen er fyldt med de vigtige A- og C-vitaminer samt betakaroten og en masse sunde mineraler
Chili, ingefær, hvidløg, sesamolie og soya røres sammen, og skal nu bare trække smag. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
S. t. a. d. i. g. p. å. D. u. k. n. ,. m. e. o. s. h. v. 1. 0. 2. l. r. f. ø. y. I. æ. -. M. 3. j. b. 4. V. O. c. ". (. ). /. 5. H. F. G. è. L. T. 6. P. t g
Tilsæt ingefær, chili, grøn karrypasta, grillkrydderi samt hvidløg ogkog det lidt op. Den grønne Tangpesto fra Nordisk Tang er fuldstændig fantastisk til at afbalancereog giver en afrunding til smagen
11 rød chili, finthakket. 11 cm ingefær, finthakket. 1Kog op ved svag varme og lad det simre i ca. 1Rør indimellem og smag til. 1Tag gryden af varme og hæld chutneyen på på rene glas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.