Vanilieis er altid et hit, men jeg var meget spændt på denne slags is. Desværre sker der så meget rundt om os, at jeg glemmer at få taget billeder og i det hele taget få opdateret her på siden
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Dette kan godt lade sig gøre, bare man er opmærksom påisen under nedkøling. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt ismed rabarber, som er lavet uden ismaskine
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Det er simpelthen den perfekte lille dessert eller snack på en solskinsdag – Jeg skal helt sikkert have eksperimenteret med andre lækre frugt is og forsøge at udskifte kiwi og hindbær med fx, jordbær, blåbær, banenskiver, vindruer, ananas og mango
Du kan pynte med sjokoladesaus og noen daimkuler på toppen om du vil. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Forholdet mellem de to frugter, synes jeg selv man skal vurdere, jeg bruger ca. Det er en smagssag, så smag jer frem påisblandingen før I kommer det i forme og i frysen
Denne is er lavet på både creme fraiche og fløde, sødet medflormelis og HONNING. Pisk æggene medflormelis og flydende honning til det er skummende og hvidt
Vi laver is mens vi venter på at solen kommer, men sådan er den danske sommer jo. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig cremet æggesnaps, Pisk fløden til flødeskum og bland det sammen med æggesnapsen
Vend rabarber med rørsukker og fordel på bagepapir i et ovnfast fad. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavet is for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friske hindbær. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
Denne opskrift er med henblik på at køle isen i en ismaskine. Det at gro sine egne bær, giver en stor tilfredsstillelse, men også at se solsorteungerne lærer at plukke en helt busk på nul komma niks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.