Det er dog lige gået op for mig at jeg har glemt at blande æblerne med majsstivelse, men konsistensen er stadig rigtig fin, så det behøves efter min mening i realiteten ikke
For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Når alle ingredienserne er smeltet skru lidt op for varme og bliv ved med at røre i gryden. Du kan selv tilsætte hakkede nødder, drysse med lakridspulver eller bare nyde dem som de er
Det blev til en æbletærtemed vanilje og marcipan, som helt bestemt blev nydt med en god klat creme fraiche, mens jeg var meget taknemmelig for, at jeg ikke behøvede at bevæge mig udenfor en dør i dag
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.