med det lille “bolognese” til slut. Denne udgave, som er den bedste jeg har rodet mig ud i til dato, er (næsten) tro mod den først registrerede opskrift fra 1982 på “ragù al bolognese” under økonomiministeriet i Bologna
K. o. r. t. e. f. n. y. å. i. p. g. a. m. ". P. c. v. s. j. d. l. æ. b. A. k. T. h. R. ø. u. D. (. ). q. H. ,. S. Å. I. V. -. 7. 5. 0. é. 1. 2. 3. 4. W. F. J. O. N. L. w. z
V. i. h. a. r. l. e. s. m. n. v. o. t. g. å. d. k. ø. u. c. ,. f. æ. p. x. 3. 0. O. j. b. -. I. y. D. T. H. B. S. 2. 5. %. 1. 7. ½. /. 4. F. 6. 8. K. 9
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Indisk, thai og italiensk er på Top 3-listen, så jeg lavede en ordentlig omgang gammeldags spaghetti bolognese, så der kunne fryses ned til ham også, så vi altid har mad på lager til ham
Denne super lækre bolognese fra mambeno, et et hit herhjemme. Smag bolognesen til med salt og peber. Lad bolognesen simre så længe som muligt (mindst 20 min)
Spaghetti bolognese er i min terminologi spaghetti og kødsovs i en luksusudgave. Retten bliver også kaldt spaghetti alla bolognese – alla er italiensk for a la (inspireret af)
Det er noget af det vigtigste ved en god bolognese. Jo brunere kød, jo bedre bolognese. Når du kan holde bunden fri for sovs ved at skrabe kødet til siden, så er bolognesen færdig
Spaghetti med kødsauce er nok den største klassiker i enhver børnefamilie og en sikker ret på spejderlejren eller i medarbejderbespisning på en festival
Der er nogle måltider her i livet, jeg aldrig glemmer. Og denne vildsvineragù er en af dem. Jeg ankom til øen Monte Isola i Iseosøen på en smuk oktoberdag, og fandt plads på Castello Oldofredis skønne terrasse med udsigt til fastlandets silhuet, søens krusningerne og stedets smukt indrettede omgivelser
en yderst uimodståelig Pasta Bolognese. Imens laves pasta bolognese. Hvis du, efter et Pasta Bolognese måltid, støvsuger skufferne for, hvad der er at finde af slik og søde sager, da har du ikke fået nok næring i din aftensmad og bør måske overveje at bruge grønsager eller en endnu grovere variant af pasta
500 g hk. oksekød1 stort løg i tern1 fed presset hvidløg2 store revne gulerødder1 dåse hk. tomater1 stor dåse tomatpure ½ dl vand ½ dl rødvin1 tsk basilikum2 tsk oregano½ tsk timian1/4 tsk rosmarin2 tsk olie1 maggitern1 tsk sukkersalt og peberLøg og hvidløg svitses i olien til de er gennemsigtige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.