Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækreboller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
Bollerne blev fugtige, bløde og lækre. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Alle os bagere ved jo at der er ikke noget mere skønt en friske nybagte duftende boller til morgenmaden, men indimellem kan det været svært at nå det i hverdagen
Jeg var rundt i mine gemmer for at se om jeg ikke havde en opskrift på rigtig lækreboller, og jo. Jeg har noteret de er lækre luftige og smager himmelsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.