Det antal koteletter du mener der skal til – afhænger af hvor stort- eller småtspisende I er. Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Opskriften er stadig ret traditionel, men jeg bringer den alligevel her. Steg dem kort i smør eller olie (de skal bare lige blive brune på overfladen - ikke gennemsteges
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
-). Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. -). 6-8koteletter. Tænd oven på 200 grader, find stegepanden frem og giv den en god klat smør, lad smørret blive gyldent og brun koteletterne af ca 1 min. Hæld det nu over koteletteterne og stil fadet i oven i ca 25 min. Imens laves tilbehør, ris og stegte grønsager - dejlig nem mad 6-8koteletter
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Svinekoteletter kan også bruges). Koteletterneer rigeligt fede i sig selv). 12-14nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Imens koteletterne steges, finthakkes 6 løg, forårsløg (hvis du har) og en potte persille. 1Skyl ketchupflasken med vand og tilsæt også denne ketchup-rest. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
-). I fredags var jeg alene hjemme til aftensmad og der bestemte jeg mig for at prøve at lave en ny opskrift og en gammel opskrift for at se om de passede sammen
Nogle opskrifter ser først dagens lys efter megen omtanke og planlægning, mens andre bikses tilfældigt sammen i et væld af tanker og gode ideer, toppet med hvad-man-nu-lige-har-i-skabene…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.