Æbletærtemed masser af kanel og en ordentlig omgang crumble på toppen er da ikke til at modstå. Den kan laves i mange sjove former, enten i en form med fine mørdejsblade/blomster eller uden form, som giver et lidt mere rustikt look
Ofte, når jeg bager med æbler, bliver det til æbletærte, som bestemt også er lækker. Der er marcipan i kagen, hvilket gør den ekstra lækker og lidt konfektagtig i krummen, og kagen er toppet med en slags crumble, som giver lidt knas til den bløde kage, samtidig med at den diskrete mængde kanel i knaslaget komplementerer æblerne i kagen helt perfekt
Desserten stod på lun æbletærtemed en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm
Desserten stod på lun æbletærtemed en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm