Ærtesuppe med hvidvin opskrifter

Ærtesuppe & Kammuslinger

Ærtesuppe & Kammuslinger

Dette er en lille, herlig og smuk forret, som jeg gerne vil dele med jer. Blend med stavblender, smag til med salt og peber
Cremet ærtesuppe med bagt kulmule

Cremet ærtesuppe med bagt kulmule

Snit løg og hvidløg groft og svits i en stor gryde med en god slat olivenolie, tilsæt hvidvinseddike og kog den ind, derefter hvidvin og kog det ind
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Smag til med salt og peber og server med serranoskinke og purløg på toppen og godt brød til. 0,5 dl hvidvin. 0,5 dl hvidvin
Varm Ærtesuppe med rejer

Varm Ærtesuppe med rejer

Dernæst hældes hvidvin over og koger lidt ind, inden ærterne tilføjes sammen med hønsebouillon. Hak løg og hvidløg i mindre stykker og svits hurtigt i en gryde med lidt olie i

Ærtesuppe

Server med brød til. 3) Tilsæt timian, hvidvin, bouillion, salt og peber,(gem lidt timian til pynt). 7) Kom tilbage i gryden, smag til med eddike/balsamico samt fløde. 8) Pynt med timian lige inden servering. 2 dl Hvidvin, medium