½ kg hvidkål. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Jeg bruger den som et allroundkrydderi på alt lige fra grillspyd til grillkyllinger. Dry rub er egentlig bare en blanding af krydderier lige som de grillblandinger man kan købe i butikker
½ dl vand ved. ½ spsk. ½ tsk salt. 1 spsk soya½ spsk sød soya1 stort fed hvisløg2 spsk olie½ tsk saltfrisk kværnet peber1 peberfrugt i mindre stykker3 gulerødder i stænger1 stort løg i bådehvidløgssalt og salt6 dl vand3 dl ris1½ hønseboullionterningcreme fraiche dressingKyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad. 1½ hønseboullion
Så var det min tur til at lave mad til hele familien. Og hele familien er altså en stor familie, vi er 8 i alt, bestående af mine forældre søskende min mand og jeg
Resterne af grillkyllingen blev pillet af skroget og gemt. 1½ liter vand. 1½ liter vand. Skroget samt indmaden blev herefter kogt i flere timer for derefter at blive brugt på en suppe med grøntsager og kød og melboller
Vi havde en rest kyllingebrystfilet, en rest kogte fuldkornsskruer og ½ peberfrugt. Grillkylling med pommes frites og tomatsalat Også velegnet til en lun sommeraften, hvor der er gang i grillen