Vi har flere forskellige opskrifter på pastasalat, for pastasalat er bare så nem at variere. I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Klip eller hak imens purløg i små stykker, og klip ogsåkarsen. Æggesalat – Som med alt andet – næsten – ifølge min overbevisning, så findes der intet bedre end det der er hjemmelavet
Og lur mig om ikke billedet her ogsåfår dine tænder til at løbe i vand. Her får I opskriften på hendes skønne tunmousse, som bliver revet væk fra buffeten af store som små
Jeg er ikke så vild med de fettede, mayo-fyldte og uigenkendelige salater nede fra køledisken. Her har jeg tænkt anderledes og skiftet den klassiske karse ud med forårsløg
Tunmoussen serveres med lidt grønt – normalt vil jeg foretrække brøndkarse, men dild eller almindelig karse smager også skønt til – ristet brød og citron
De er sådan nogle kønne høns, og de kommer, når man kalder (pulle, pulle, pulle. kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrød med vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Radisespirer er lige så nemme at dyrke som karse. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Hvidløgsdressing – Der er intet i verden så nemt som at snuppe en flaske hvidløgsdressing på hylden i dagligvarebutikken og tage den med hjem … det skulle da lige være at lave den selv
Allerførst får du et billede af det super lækre smørrebrød, så du kan se, hvad vi snakker om. Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert