Så du kan åbne dem skråt op. Det jeg elsker, ved præcis de her fastelavnsboller er, at de indeholder både vaniljecreme og skum, syrlig lækker hindbærskum
Husk ikke at åbne ovnen før de er færdige. Super hyggeligt at gå rundt og se på alle de udklædte børn og flere af butikkerne havde små smagsprøver på fastelavnsboller
Husk at du for alt i verden IKKE må åbne ovnen før der min. Jeg har allerede lavet en version af fastelavnsbollerne, men de var lavet af en almindelig gærdej
Disse klassiske fastelavnsboller med creme og syltetøj går aldrig helt af mode. Opskriften er stort set identisk med opskriften på skoleboller, det er samme bolledej og creme jeg har brugt til begge fastelavnsboller
Otker, og selvfølgelig skulle der laves en omgang fastelavnsboller. I stedet for de klassiske gammeldags fastelavnsboller, har jeg lavet snurrer med nutella og bagefast kagecreme
Til fastelavn hører sig gode fastelavnsboller, og i går spiste vi disse til vores eftermiddagskaffe. Det er vigtigt ikke at åbne lågen før efter 20 minutter, ellers klasker vandbakkelserne bare sammen
I min familie har vi altid fået begge slags, både de lukkede med creme og de åbne med flødeskum. Nu er det snart ved at være fastelavn, og derfor skal der jo laves fastelavnsboller