Jeg elsker at have fødselsdag og tror ikke, at jeg nogensinde bliver for gammel til det. Men kan dog godt mærke at forventningen er dalet lidt de sidste 20 år (og heldigt nok for det, det er ikke så yndigt med en 25-årig der hopper rundt i huset med hektisk røde kinder og råber
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Jeg havde dog ikke lyst til de krydderiblandinger, som jeg før i tiden har købt, jeg fik lyst til at lave min egen blanding
men åh det er skønt. . Disse cookies har jeg bagt før, for de er nemlig helt fantastiske. Denne gang havde jeg dog lidt mere tid, Kenny som assistent og der kom altså billeder ud af det der giver dem lidt mere retfærdighed
Åh, hvad skal man dog lave til aftensmad i dag. Jeg har lige opdateret listen over vores fryserindhold, så jeg løb lige listen igennem og jeg mit øje faldt på mit smertens barn
Træstammer, åh træstammer. Det er og bliver en alltime favorit for mig. Desuden er den bare perfekt at lave, hvis du tilfældigvis har en masse kagerester tilovers
Jeg har aldrig før bagt en selv (bortset fra denne look-a-like i glas) og faktisk kun smagt det én gang – det har klart været en fejltagelse, for åh hvor smager det bare godt
Jeg er i sær glad for det faktum, at jeg ikke skulle forlade hjemmet og skaffe ingredienser, da jeg havde det hele i skabene (åh ja, køkkenskabet er stadig fyldt med kikærter på dåse