Der findes næsten ikke noget bedre end skønne danske hjemmeavlede økologiske grøntsager – så nu skal der leges i køkkenet med årstidensgrøntsager den næste uges tid
Når jeg handler, lader jeg mig ofte inspirere af årstidensgrøntsager. Jeg foretrækker dansk dyrkede grøntsager, da de er mere bæredygtige og sundere end grøntsager, der er blevet fragtet fra den anden side af jorden
Denne ret tog under 30 minutter at bikse sammen og det inklusiv klargøring og snitning af grøntsager, så det er virkelig en god ret til de rigtig travle dage
Fordel grøntsagerne i en stor skål – gerne med låg til. Bland dressingen sammen med grøntsagerne og lad den gerne trække i 30-60 minutter inden servering
Vi er igen nået til årstiden, hvor grønkål er i sæson. Den grønne grøntsag som er fyldt med gode fibre til maven og en helt masse vitaminer og antioxidanter, som er gode for os
Til rodfrugterne skrælles og pilles grøntsagerne og skæres i mundrette stykker. Kig forbi bloggens Facebookside i morgen eftermiddag og find lækre pandekageopskrifter, både pandekager, som kan spises til aftensmad, og den mere søde slags (nogle sværger dog til at spise pandekager med syltetøj og sukker til aftensmad