Som tilbehør havde jeg lyst til noget stærk og samtidig sundt og lækkert, så det blev en chili con carne i kylling udgave, så dermed kom navnet "Chili con Kylling"
Denne uges tema er en af årstidens grøntsager. Pasta med kylling og asparges. Ugens tema. Asparges. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
kød, kylling og fisk. Det her er sådan nye, danske kartofler (efter min mening) smager aller bedst. Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
et Hopballe Mølle kyllingebryst og babyspinat med vinaigrette. Hos Hopballe ligges der vægt på dyrevelfærd og en kylling får lov til, at leve længe nok til at både smag og knogler kan udvikle sig i takt med, at kyllingerne tager på i vægt
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Salaten er lidt julet og kan derfor sagtens serveres i juledagene, til and, kylling eller lignende. Så er det snart ved at være tid, hvis du skal have spist det sidste græskar i denne omgang
Jeg drikker te som aldrig før – en af årstidens mange goder, som altid er en de ting, jeg gør mere af, når kulden lige så stille sniger sig ind under huden
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kan gjerne spises som en god vegetarrett eller serveres som tilbehør til fisk, kylling eller kjøtt. Bulgur er en matvare som stammer fra Midtøsten, Kaukasus og rundt Middelhavet