Dengang hed den mormors æblelagkage. Smagen er dejlig frisk og fyldig af både syrlige æbler, forskellige bær og mørk chokolade – lagt sammen med sprøde knasende nøddebunde
Hak hasselnødderne fint og vend også dem i dejen. Jeg lavede både kompot & æblepuré om torsdagen, bundene om fredagen, hvor jeg også samlede kagen, som skulle serveres lørdag
Fyldet i denne bagte grød kan du skifte ud alt efter, hvad du har i dit køleskab og køkkenskabe, eksempelvis erstatte nogle af mandlerne med hasselnødder, tilføje lidt rosiner eller bruge pære i stedet for æbler
Jeg har generelt en svaghed for crumble, og her har jeg tilføjet lidt havregryn og ristede hasselnødder, der giver lidt tekstur og crunch til den ellers svampede kage og så selvfølgelig en god ristet smag
Favorit æblekage med masser a. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer med efterårsæbler, mørk chokolade og knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
Altså - der skulle jo heller ikke bare serveres et æble. med hakkede hasselnødder. Prøv den, næste gang du har lyst til kage, men uden den der dårlige samvittighed
Riv æblet, pisk æggene let og bland med det revne æble, og så med smeltet kokosolie. Smelt chokoladen over vandbad, hæld lidt smeltet chokolade på hver afkølet kage, og drys med lidt flagesalt
Gik i køkkenet og kreerede en lækker lørdagscrumble med æbler og brombær. Hak hasselnødder og mandler, og bland dem i en skål med havregryn, hvedemel, kokosmel og stevia
Jeg plejer ofte at lave min blommekage med bare med æblerne i, men denne gang havde jeg bare lyst til noget andet, hvor jeg også kunne bruge æblerne i, plus med nogen af de rester jeg havde liggende