I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. -. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
En blød og lækker, svampet kage med revne æbler og revet marcipan. Bondemanden var lige kommet ind fra fyrrummet med de aller-, allersidste af vores Belle de Boskoop æbler, så der måtte æbler i
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks. 3 dl æblemos
D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. i. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H. –. (. 1. 2. ). 0. ½. 5. c. 6. ¼. T. 8. ¾. P. 3. d g
Hvis kagebunden når at blive færdig før du er klar med fyldet gør det ikke noget. 1300 g færdig æblemos Se link til opskrift i tips og tricks over opskriften eller i noterne herunder. 14 æggehvider blommerne bruges til kagebunden. 1Bag midt i ovnen i ca 20 minutter til kagen er fast og gylden. 1Lav imens æblemos og marengs. 1Se opskriften på æblemos. 1Når kagebunden er klar smøres æblemosen ud i et tykt lag på kagebunden. 1Fordel marengsen ud over æblemosen. 1Sæt kagen tilbage i den varme ovn og bag den ca 10 minutter til marengsen er smukt gyldent. 1Bedstefars skæg kagen kan spises med det samme eller du kan vente til den er kølet lidt af