Hønsesalat med æble i peberrodscreme. Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Blandt de mange klassiske julefrokostretter fandt jeg til min store glæde familiens favoritopskrift på hønsesalat i peberrodscreme
Kom rejerne i cremen. revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
a var der kryddersild med æble-peberrodssalat, som smagte skønt. Æble-peberrodssalat. Jeg er ikke så vild med en skarp smag af peberrod, men det smagte kun svagt at peberrod, derfor var den god, og rigtig god samman med æblesmagen
friskhakket peberrod. Blend alle ingredienser sammen, indtil blandingen er fin og cremet. 1 æble – skåret i små tern. peberrodspulver eller 1 spsk. 1 æble. 2 spsk peberrod
Rødebeder og æbler rives og blandes i en skål. finthakket peberrod. creme fraiche. Hvidvinseddike, vand og sukker røres sammen og hældes derefter ud over de revne rødbeder og æbler
Skær æblet i små tern, brug en ske til at fjerne indmaden i agurken, og skær den ligeledes i tern. Kog fløden til den er ved at få en cremet konsistens
Skær æblet i små tern, brug en ske til at fjerne indmaden i agurken, og skær den ligeledes i tern. Kog fløden til den er ved at få en cremet konsistens