Der er marcipan i kagen, hvilket gør den ekstra lækker og lidt konfektagtig i krummen, og kagen er toppet med en slags crumble, som giver lidt knas til den bløde kage, samtidig med at den diskrete mængde kanel i knaslaget komplementerer æblerne i kagen helt perfekt
disse her æblesnegle, og denne her Apple Pie, og en æblekagemedmarcipan og muffins med æbler og valnødder, og her cupcakes med æbler og karamel frosting
Du kan sagtens komme lidt marcipan, rosiner eller hakkede nødder i crumblen også. Så nu ville jeg lave en lidt anden form for æblekage, nemlig en med massere af kanel og crumble på toppen (og faktisk også i bunden)
Vend til sidst groftrevet marcipan i lidt ad gangen. Kagen er nem at lave og hvis det er et problem med koordineringen af madlavningen kan man vælge at lægge kagen sammen og så sætte den i køleskabet indtil den skal bages - den kan altså laves aftenen før, den skal serveres og stadig være nybagt
Streusel er en slags crumble som ligger øverst på æblekagen. Jeg plejer ofte at lave min blommekage med bare med æblerne i, men denne gang havde jeg bare lyst til noget andet, hvor jeg også kunne bruge æblerne i, plus med nogen af de rester jeg havde liggende