Pisk smør, sukker og hakket marcipan, tilsæt æggene i af gangen. marcipan. 4 mellemstore revetæbler. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerneog tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form. 4 mellemstore revet æble
Og trods æble ogmarcipan kan kategoriseres som hørende til i de kolde måneder, vil jeg mene, at denne æblekagemedmarcipan ligeså vil have gøre sig godt en lun forårsdag, måske endda sommerdag
Varm æblekage. Server med Creme fraiche. æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipanrevet i
Min version af kagen blev med æble, lakrids ogmarcipan. Som titlen fortæller er det (mine forældres nabo) Inge, som bager den oprindelige kage med æble og kanelsukker
Fuldkorns kanel/æblekager. Æblekagen er lavet med fuldkornsbrød, æblerog kanel. Jeg siger jer, lavet på dadler, mandler, vand og mandelessens, og så har du en sundere udgave af marcipan uden tilsat sukker ogmed en masse vitaminer og mineraler
Kan også laves med andre frugter, f. Serves med lidt creme fraishe. Man kan også røre det sammen i en maskine, så det bliver en fedtet dej, så smuldr det selv over æblerne