Spis æblemosen kold eller varm med mælk. 2 kilo æbler5 dl vand2 – 4 dl sukkerSaft af 1 citronEvt. lidt vanilieKog æbler og vand under låg til æblerne er helt kogt ud
Blend æblemost og isterninger og hæld over. 750 ml æblemost. Knus 1 myntestængel i hver glas med en ske. Pynt hvert glas med en æbleskive med et mynteblad på
æblemos. æblemos. Når du står op tager du din chiagrød og æblemosen ud af køleskabet, putter det i et glas eller en skål og nyder din morgengrød med en ske
Hæld æblemost i fadet til det står halvt op af kødet. mere æblemost på. 1 l æblemost. 1 l æblemost. Kødet skal have lang tid i ovnen, men det kræver ikke meget forberedelse
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
Det blev til dejlige bløde, luftige og saftige cupcakes med æblemos, kanel og surmælksprodukt. Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen sammen med æblemosen og yoghurten
I farsen er der rugflager, æblemos og ramsløg, en noget anderledes frikadelle må man sige. Ælt kødet med æg, mælk, rugflager, æblemost, ramsløg samt salt og peber