Skær æblerne i både og fordel ovenpå kagen og kom resten af smuldredejen over. Smuldr smør, sukker, havregryn, kardemomme ogkanel sammen og fordel halvdelen over dejen
Skær æblerne i fine både og pres dem let ned i dejen. Fik en masse æbler af min morfar forleden. Afkøl let og server med creme fraiche, mens kagen stadig er lun
Skral æblerneog skær æblekødet i tern • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med en kniv • Kom æbler, vanillekorn blandet med lidt sukker og selve vanillestangen i en gryde • Tilsæt vand og lad det simre til æblerne er møre • Pisk æblerne til mos og lad mosen simre til du har en ønsket konsistens • Smag æblemosen til med rørsukker • Mosen afkøles og fryses ned
Og bagt sammen med sursøde æblerogkanelsukkerog serveret med en klat flødeskum eller syrnet mælkeprodukt … eller vaniljeis, hvis du er rigtig fræk … jeg kan ikke sige andet end
Der er altid noget saft tilbage af sukker, kanelog væde fra æblerne - det hælder jeg ud over kagen. Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen
• Læg æblerne i et ildfast fad. • Rør de øvrige ingredienser til smuldredejen grundigt sammen. Frederik og jeg afholdte madklub i sidste uge, og til dessert serverede vi æblecrumble med creme fraiche