Lidt friskhakket timian. Til aften skulle vi have en rigtig efterårs-inspireret aftensmad, hvor de lækre danske æbler som efterhånden er fremme skulle indgå
gulerødder, æbler, rødbeder, nødder, kerner og frø. jordbær (brug rismel), kikærtepandekager,. Grød lavet på fx certificeret glutenfri havregryn (fra fx
Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadler med mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokolade og dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Du kan finde opskriften på min yndlingsvariant med mandler og æbler her. Risengrød og ris a la mande. Jeg har i flere omgange givet et par bud på, hvordan du kan spise “ris a la mande” til morgenmad hver dag, hvis du lyster
Efter ganske kort tid dufter og smager sukkeret intenst og himmelsk af vaniljeKanelæbler. Det er klart en fordel for grød, der ellers kan være lidt for ens i konsistensen for min smag