Tilsæt æg og en smule mel inden salt og sukker hældes ved. Rør gæret ud i det lunkne mælk og vand. Derfor spekulerede jeg lidt i bollerne og bestemte mig for gammeldags, hvide boller – men gerne så bløde, store og luftige som muligt
Tilsæt groftrevne gulerødder og æg. Opløs gæren i det lune vand. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
500 ml Vand. 25 g gær. 150g fuldkorns hvedemel. 350g durum mel. 400g hvedemel. Smelt smørret og klem de 10 fed hvidløg i rør det sammen med resten af ingredienserne. på bagepladen under et klæde og pensl med pisket æg inden de bages ved 220 grader ved varmluft i 15 min
Jeg overlader hermed indlægget til Mette. Gæren smuldres i vandet og opløses heri. Den vigtigste huskeregel, når man laver en gærdej er, at den skal æltes tilstrækkeligt, om så din røremaskine skal hoppe og danse eller om du skal træne dine armmuskler ekstra meget
Kom æg, havregryn og de to meltyper i, men hold lidt tilbage af hvedemelet. Læg pølsehornene på bradepande beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve ca
Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
Mel, salt, sukker, kardemomme og æg røres i og æltes sammen til en ensartet blød og smidig dej. Læg fyldet på midten og saml enderne og luk fyldet inde, vær omhyggelig med at få klemt alle åbninger sammen, så fyldet ikke flyder ud
Populære indlæg. Karamel Mudcake cupcakes. 400 g sigtet speltmel 6 æg 1/2 tsk salt 8 dl mælk Milda / becel til at stege i (gerne den med mindst fedt) Pisk æg og mel, p. 100 g flormelis 20 g salt 100 g gær 2 æg 150 g becel 15 g kardemomme 5 dl lunkent vand 1 kg CA. 5 dl lunkent vand