Æg hvad kan det bruges til opskrifter

Fyldte æg m. avocadocreme og rejer

Fyldte æg m. avocadocreme og rejer

Hvad fylder du i dine fyldte æg. Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg
Det er dressingen, der gør ‘et

Det er dressingen, der gør ‘et

Sammen med asparges kan man droppe hvidløget og i stedet blande et hakket hårdkogt æg og hakkede forårsløg i
Ægte italiensk lasagne bolognese opskrift

Ægte italiensk lasagne bolognese opskrift

Læg et lag lasagneplader i bunden af fadet, hvorpå du fordeler kødsovs, så bechamelsauce og til sidst lidt revet parmesan, samt nogle små smørklatter
Æg i cocotte med estragon og sprød tartine

Æg i cocotte med estragon og sprød tartine

Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme. Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike

Det lækreste lammekød

Det næste Weber kommer med, bliver vel en æggegryde. Og der er alle de gode marinader, man kan lave tilkødet, der giver det ekstra smag
Æg muffins!

Æg muffins!

Normalt ville jeg havet givet oven skylden for dette - men min ovne rotere under hele bage tiden - så ved ikke helt om det er på grund af selve ægget
Det sunde fedt

Det sunde fedt

Detkan være en jungle at finde ud af og vigtigst af alt, du skal lytte til din krop og se på din krop og finde frem tilhvad fungere best for dig
Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

skiver og læg dem til side. Men vi lægger lige ud med en aspargessuppe, da det er ved at være allersidste udkald for de friske asparges

Ægte Vintage med RETROit sækkestol fra SACKit ....

Den oser af hygge og charme med de fritlagte bjælker, skråvægge og gamle trægulve. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad sådan en stor kasse kan anvendes til
Pocheret æg i Portobellosvamp

Pocheret æg i Portobellosvamp

- hvidn skal være fast og den kan nu stille fiskes op med en si. Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Pocheret æg i portobellosvamp

Pocheret æg i portobellosvamp

- hvidn skal være fast og den kan nu stille fiskes op med en si. Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Jeg kan næsten ikke vente....

Jeg kan næsten ikke vente....

Romantisk morgenmad og hjertetoast med æg. NU kan du hækle dig en rigtig foxy nøglering - dette er hvad du skal bruge
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt