Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme. Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike
Den oser af hygge og charme med de fritlagte bjælker, skråvægge og gamle trægulve. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad sådan en stor kasse kan anvendes til
- hvidn skal være fast og den kan nu stille fiskes op med en si. Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
- hvidn skal være fast og den kan nu stille fiskes op med en si. Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt