Jeg tilsætter også et par æg og lidt hvedemel, da jeg syntes det gør massen lidt nemmere at "styre" og de bliver lige lidt pænere, hvilket jeg jo godt kan lide
I dag blev den normale pizzabund udskiftet med en æggepandekage, og det gjorde ikke retten ringere. For første gang lykkedes det mig, at få Oskar til at spise æg og måske det skyldtes ordet pandekage
Første omgang morgenmad var på en lille café-agtig ting, hvor vi fik en traditionel english breakfest medspejlæg, baked beans, pølse, bacon, ristet toast, bagt tomat og de læker hash browns som er en rösti-lignende friturestegt ting af kartoffel og løg
Start med at blende æg, dijon, "det sure" og lidt salt ca. til med mere salt og surt. blandes med ca. 1 æg og 1 æggeblomme (pasteuriserede naturligvis). 1-2 tsk Chu Chum chilisauce eller wasabi og limeskal + saft (skøn i Sushiruller). 1 æg og 1 æggeblomme (pasteuriserede naturligvis)
Se fotoserie i bunden af indlægget. Dagen efter smører man risbolden med lidt chili-mayo eller wasabi, svøber sprød nori-tang om og dypper i soya, og bider STRAKS
Siden jeg nu synes dette her er en fabelagtigt god idé, har jeg naturligvis anskaffet mig den perfekte Bento Box, som både er rummelig, luft- og vandtæt og har tilhørende accessoirer som bestik og sammenklappelige spisepinde, der kan passes usynligt ind under det øverste låg, samt små bægremed låg til soya og saucer