der er nogetfint fransk og fornemt over at kunne (oggide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lideægte, lun bearnaise… Men det smager faktiskfantastisk (og helt anderledes end færdigeløsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Tag et stor stykke bagepapir, oglægbaconskiverne taglagt, i en lang række. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost ogbacon
Altså sådan en rigtig tærte, i tærtefad, med dej, fyld ogæggesnask. Fyldet, dejen ogæggemassen. bacon, der knuses udover tomaterne, indenæggemassen hældes over
Børst melet af oglæg dejen på et stykke bagepapir. Træk bagepapiret med pizzatærten over på den varme bageplade, hæld ostefyldet på kødet imidtenog bag pizzatærteni bunden af ovnen, for at undgå den bliver brændt, samt bunden bliver sprød
Derfor laver vi af ogtilæggekage med baconog purløg hjemme hos os. Til forskel fra de ægvi plejede at købe i supermarkedet, har de bare en god smag og lækker gul blomme
Man sagtens fylde bacon eller andet kød i – alt efter hvad man lige har liggende. Når det hele er mere eller mindre sammenhængende fordeles blandingenimuffinsforme (jeg bruger silikoneforme) – blandingen skal ikke være flydende – ægog ost binder det hele sammen iovnen