Æg og rejer i ovn opskrifter

Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Jeg har testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
Rejesalat i butterdej med røget laks

Rejesalat i butterdej med røget laks

Læg låg på og server med en citronbådetil. Til påskefrokosten lavede jeg denne rejesalat, og den var et hit så det er ikkesidste gang jeg laver den
Fiskespyd med bacon

Fiskespyd med bacon

Slå et æg ud og rør det sammen, i en anden dyb tallerken. Fiskedunser-deller med laks ogrejer. Lig spydende i et ovnfast fast og overhæld dem gavmildt med olivenolie
Tærte med Rejer og tomat

Tærte med Rejer og tomat

Piskæg, med salt, chili, herp de provance og flødeost. Kom revet chetter op til osten, rejer, squas op iæggemassen
Tærte ala Dig

Tærte ala Dig

Band æggemassen sammen med de krydderiger du kan liog hæld det over tærtedejen. Tærte med rejerog tomat
Ægge muffins med kylling og grønt

Ægge muffins med kylling og grønt

Skræl ogriv gulerødderne, hak tomater ogkyllingepålæggeti små tern. Bland overstående med ægog frosne ærter

Gluten-fri blomkålspizza

Bland i en skål det blendede blomkål, fint hakket hvidløg, æg, rismel, hørfrø, salt og peber sammen til en blød dej

Fedtfattig Laksemousse

Her serveret på en bund af hvidkål med æg, rejerog avocado. Tag husblasen op af skålen, knug den tør for vand, oglæg det i en skål/gryde til vandbad
"Tøm skabene" tærter

"Tøm skabene" tærter

Fyldet kan udskiftes, blot behold mængden af ægog hytteost. Disse to tærter blev resultatet af de ting jeg skulle have brugt fra skabe, køleskab og fryser tilsatfriske krydderurter

Indbagte rejer & grøntsager m/ sursød sauce

Karry-sild + æg & rejer. Rejerne kan ogsåtilberedesiovn, og serveres med tzatzikiog salat. Portionsanretrejerog grøntsager dryppet over med citron, og sursødsauce som tilbehør, og server straks

Nordstrandssalat

I et dybt ildfast fad, der pensles godt med smør, lægges kødet af rødspætterne, dernæst muslinger, asparges ogrejer