måske kunne lave frisk pasta/tagliatelle af dejen og også en æggefri version. men tilsatte ekstra æg og brugte FiberHUSK i stedet for loppefrøskaller, som
I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Smør bunden med tomatsauce og læg et godt lag ost og skinke på, samt de soltørrede tomater. Dog er der røget lidt købedunser/pølser ind som jo indeholder mel, men synes nu det er ok, helt stringent behøver man ikke være for at kunne mærke en forskel
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
Ælt kartoffelmos, mel, parmesan og æg sammen til en ensartet, smidig dej, og lad den hvile ½ time. Det er en sådan lidt pastaagtig ting – både fremstillingsmetoden, hvor man koger dem i saltet vand – og dejen
spiser kødpålæg, når der nu findes så mange gode vegetariske pølser. Men vi lægger lige ud med en aspargessuppe, da det er ved at være allersidste udkald for de friske asparges
Planlæg mad med mad som ikke indeholder gluten. Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Planlæg mad med mad som ikke indeholder gluten. Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Jeg er ihvertfald helt vild med chorizo, som kan bruges til mange ting og fungere rigtig godt sammen med æg i fx omeletter, men er også godt sammen med pasta eller i retter som denne, hvor den giver en masse smag