æg. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Massen vendes til sidst med æggehvider. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps
Det er efterhånden noget tid siden, der er kommet nyt indlæg herfra, men som jeg skrev i mit seneste indlæg her på bloggen, er jeg desværre ramt af seneskedehindebetændelse i mit ene håndled, så jeg har været nødt til at skære meget ned på tiden ved computeren
Rør herefter æg og melet i og ælt dejen godt igennem. med glasur eller royal icing - eller undlad helt pynten, for tro mig - sådan kan de også sagtens spises
Mandelmel og maizena blandes med bagepulveret og røres i smør-æggemassen. Blomst af Royal icing. Rør æggehviden med flormelis til en glat hvid creme og tilsæt så meget farve, som du ønsker
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
Pisk mel, æg, sukker, vanille og salt til en luftig masse. Vi følte os som royale, da vi gik op og ned ad gaderne, for selvom der var enormt mange mennesker, der deltog i optoget var der om muligt endnu flere, der stod udenfor indhegningen og kiggede
De fleste besøger også byen Bellagio, som bestemt er et besøg værd, men netop er mere turistpræget. Villa Balbionello i Lenno er noget af det smukkeste, og kendt som location for James Bond Casino Royale
Hvilket vel er ret svært de seneste måneders indlæg taget i betragtning. Kir Royal har jeg troet altid var den ekstra fine version af sangria, men hey - you live and you learn
Påske – det er allerede i næste uge, og påske = påskeæg. Det har jeg, og håber lidt at i hvert fald den ene modtagere ikke gætter det – jeg vil nemlig rigtig gerne have et påskeæg
Her får du rigtig lækker morgenmad i pastelfarvede omgivelser i den lille cafe – særligt deres Royal Eggs (pocherede æg på røget laks, stuvet spinat og hollandaise) samt vafler